DIEPTEREINIGING KEUKENVENTILATIE
Een vervuilde keukenventilatie vergroot de kans op brand aanzienlijk. Stof, vuil en vooral vet hechten zich in de filters, de afzuigkap, de kanalen en de ventilator en zorgen tijdens een brand als geleider. Door een regelmatige dieptereiniging uit te voeren beperkt u het risico op brand. Afhankelijk van de frequentie van het gebruik, raden wij aan uw ventilatiesysteem minstens 1 keer per jaar te laten reinigen. Na de reiniging ontvangt u van ons een brandattest waarmee u voldoet aan de eisen van uw verzekering.
Specificaties
Ons engagement
Specificaties
- Afzuigkap: de keukeninstallatie wordt afgedekt met plastiekfolie, de filters worden er uit genomen en gereinigd, de vetschuif wordt verwijderd. Het aangekoekte vuil wordt afgestoken en de schuif wordt gereinigd, de binnenkant van de afzuigkap wordt grondig ontvet. Als laatste wordt een glanslaag aangebracht.
- Ventilatiekanaal: via aanwezige toezichtluiken wordt het kanaal manueel gereinigd, daar waar mogelijk en nodig kunnen wij toezichtluiken plaatsen. De kanalen worden enkel uitgestoomd wanneer schade aan de keuken of het gebouw gegarandeerd onbestaande zijn
- Ventilator: de binnen- en buitenkant van de kast worden gereinigd, indien mogelijk wordt de ventilator gedemonteerd, het motorblok wordt met plastiek goed afgeschermd en de ventilator wordt uitgestoomd. Het ventilatiekanaal wordt zo ver mogelijk afgestoken en gereinigd, het uitblaaskanaal wordt afgestoken en gereinigd, alles wordt opnieuw gemonteerd en de omgeving op het dak of de muur wordt netjes achtergelaten.
- Betere hygiëne
- Hogere brandveiligheid
- Betere luchtkwaliteit in de keuken
- Minder defecten, lager energiegebruik en een verlenging van de levensduur van uw materiaal
Ons engagement
- Na het reinigen van uw apparatuur bezorgen wij u de nodige attesten
- Uw keuken wordt gereinigd met producten die voldoen aan de Europese regelgeving.