AROO Bedrijfshygiëne
  • Diensten
    • Dieptereiniging sanitair
    • Dieptereiniging keuken >
      • Keukenventilatie
      • Keukeninstallatie
    • Dieptereiniging koeling >
      • Dieptereiniging koel- en diepvriescellen
      • Dieptereiniging koel- en diepvriesmeubelen
    • Specifieke reinigingen
  • Contact

DIEPTEREINIGING (GROOT)KEUKENS

Om de brandveiligheid en de algemene hygiëne in een grootkeuken te waarborgen, is een dieptereiniging van de keukenventilatie en de -installatie onontbeerlijk als aanvulling op de dagelijkse schoonmaak.

Keukenventilatie

Een vervuilde keukenventilatie (afzuiging, kanalen en ventilator/motor) van een bedrijf of instelling vergroot de kans op brand en dient daarom wettelijk minstens 1 keer per jaar grondig gereinigd te worden.
Lees meer...

Keukeninstallatie

Stof, vet en vuil hopen zich op in allerlei kleine hoekjes en kanten in de keuken en in de keukenapparatuur. Dit vergroot de gezondheidsrisico’s van uw personeel en klanten. Om die reden wordt aangeraden om geregeld een dieptereiniging te laten uitvoeren om te voldoen de strenge hygiëne- en HACCP normen.
Lees meer...
Aroo Bedrijfshygiëne bvba
Alfons Verdijckstraat 8
2900 SCHOTEN
BE 0456.055.101


+32 (0)3 636 25 74
www.aroobedrijfshygiene.be

aroo[at]skynet.be